ANIVELLAMENTS

Realitzem anivellaments i compactacions de terrenys.
En el moment en què es necessita realitzar una construcció en un terreny, el primer que s’ha de tenir en compte és que el sòl sigui completament pla, horitzontal en la majoria d’ocasions i amb desnivells calculats en altres. Aquest és l’objectiu de l’anivellament: aconseguir que diferents porcions de terreny presentin un nivell constant i continu aconseguit amb la major precisió possible.

 

El moviment de terres és un conjunt d’accions que es realitzen per a preparar el terreny abans de començar la fonamentació de qualsevol obra.

Dins del moviment de terres s’engloben diverses etapes com els treballs de replanteig, rebuig i desbrossament, excavacions i buidatges, fonamentacions, anivellats o desmunts.

 

Realitzem anivellaments i compactacions de tota mena que demandin les circumstàncies: Urbanitzacions, carrers, aparcaments, naus industrials, camins, carreteres, etc.

 

Amb un equip complet de primeres marques, sempre buscant la màxima productivitat, qualitat, acabat i termini d’execució d’obra, intentant aconseguir així la màxima satisfacció dels nostres clients.